tag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post3881126082342996261..comments2023-11-20T17:36:56.455+02:00Comments on Опитайте ...: Рогчета със сусам и кашкавал /tangzhong метод/di_anihttp://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-28280694048335127972011-01-25T00:22:43.089+02:002011-01-25T00:22:43.089+02:00Диди,беше ми много интересно да науча за този мето...Диди,беше ми много интересно да науча за този метод!<br />Още не съм усвоила добре по-обикновените начини за правене на хляб, но информацията, която представяш е много ценна и ще я имам предвид занапред!<br /><br />Поздрави и хубава седмица!:)Didi Bunovahttps://www.blogger.com/profile/07123139525798482108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-23541025812318145582011-01-24T17:28:20.962+02:002011-01-24T17:28:20.962+02:00Благодаря ти, Нанита!
Радвам се, че опита тази тех...Благодаря ти, Нанита!<br />Радвам се, че опита тази технология.<br />Твоето мнение е важно, защото те смятам за една от майсторките на тестени изделия, които познавам.<br />Аз също я изпробвах, този път за черен хляб, доволна съм от резултата.<br />Сърдечни поздрави и хубава нова седмица, Дианаdi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-84693755649142685492011-01-24T16:48:17.092+02:002011-01-24T16:48:17.092+02:00Естествено не можах изтрая и използвах метода при ...Естествено не можах изтрая и използвах метода при направата на ръжен хляб/най-често такъв правя/.Тестото стана с по-еластична консистенция и хляба след изпичане е по-мек.Благодаря ти Диани!<br />Спорна и вкусна седмица Nanita!Nanitahttps://www.blogger.com/profile/02750770166245086689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-42425013092348191232011-01-24T13:44:37.169+02:002011-01-24T13:44:37.169+02:00Зори,
Ева,
Йоли,
Дани,
Милена,
Маги,
Весела,
Нанит...Зори,<br />Ева,<br />Йоли,<br />Дани,<br />Милена,<br />Маги,<br />Весела,<br />Нанита,<br />Ива,<br />благодаря ви!<br />Радвам се, че тази технология ви заинтригува. На мен ми бе много полезен сайтът с точните си указания, снимки и пояснения.<br />Ще се радвам да я оцените и вие.<br />Поздрави и хубава нова седмица, Диана<br /><br />Andrea<br />Daniela,<br />thanks a lot -<br />I am glad that this different technology you interesting.<br />Greetings and a nice new week, Diana<br /><br />Food-4tots, <br />I want to thank you again.<br />This different technology is new to me, but the results are wonderful. I was very beneficial to your exact instructions, pictures and explanations. Excellent work!<br />Greetings and a nice new week, Dianadi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-90854438571767745672011-01-24T12:02:39.819+02:002011-01-24T12:02:39.819+02:00Ох, супер изглеждат Ди,отдавна не съм правила нещо...Ох, супер изглеждат Ди,отдавна не съм правила нещо такова у дома, редно ми е :)<br />Хубава седмица ти желая!DSdivahttps://www.blogger.com/profile/15526901582736636140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-45027749267548470412011-01-24T00:17:52.622+02:002011-01-24T00:17:52.622+02:00Glad that you like this method. Your cheese breads...Glad that you like this method. Your cheese breadsticks look great! So soft and fluffy! ;)Food For Totshttps://www.blogger.com/profile/14497308972277311073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-60296383436610869212011-01-23T21:41:55.684+02:002011-01-23T21:41:55.684+02:00Davvero stuzzicanti, ideali per un aperitivo. Ciao...Davvero stuzzicanti, ideali per un aperitivo. Ciao Daniela.Danielahttps://www.blogger.com/profile/03043893847125202374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-26922861634401774722011-01-23T18:12:11.517+02:002011-01-23T18:12:11.517+02:00Ммм....изглеждат толкова пухкави и въздушни!Със си...Ммм....изглеждат толкова пухкави и въздушни!Със сигурност ще изпробвам тази технология.Благодаря ти Диани!<br />Спорна и успешна седмица!Nanitahttps://www.blogger.com/profile/02750770166245086689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-2423045151372489122011-01-23T15:08:56.194+02:002011-01-23T15:08:56.194+02:00Изглеждат вкусно!Изглеждат вкусно!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-43607883726354452452011-01-23T13:08:59.069+02:002011-01-23T13:08:59.069+02:00Дианка, подай едно рогче! Страшно вкусно! Аз да си...Дианка, подай едно рогче! Страшно вкусно! Аз да си призная не бях чувала за тази технология, но съм готова да я опитам. Инфото ти е многополезно, а описанието разкошно! Благодаря! Поздрави и лек следобед!Магиhttp://kulinarnimisli.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-56705373039212073612011-01-23T12:43:20.347+02:002011-01-23T12:43:20.347+02:00Как се устоява на такова изкушение?! И на мен ми б...Как се устоява на такова изкушение?! И на мен ми беше интересно да прочета за тази технология! Винаги предлагаш нещо ново и интересно, Диани! А снимките "грабват" както винаги!<br /><br />Усмивки, Милена :-)Milenahttps://www.blogger.com/profile/02918629083194629958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-83288061137991885732011-01-23T09:37:59.148+02:002011-01-23T09:37:59.148+02:00Дианка, при теб хлябът винаги изглежда толкова пух...Дианка, при теб хлябът винаги изглежда толкова пухкав и апетитен!<br /><br />Беше ми интересно да прочета повече подробности за успех при правенето а хляб!<br />Поздрави, прегръдки и усмихната неделя!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-52072943982074268082011-01-23T09:26:24.035+02:002011-01-23T09:26:24.035+02:00Наистина много интересно,Диди.Ще се пробвам и аз.М...Наистина много интересно,Диди.Ще се пробвам и аз.Много пухкавко изглежда.Прекрасни са!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-78676839670676513312011-01-22T20:24:57.077+02:002011-01-22T20:24:57.077+02:00Заинтригува ме, Диди! Рогчетата и питките изглежда...Заинтригува ме, Диди! Рогчетата и питките изглеждат страхотно, може би ще ги направя и опитам топли, топли. Благодаря за споделената рецепта!<br />Сърдечни поздравиЕва Тоневаhttp://www.evatoneva.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-9457289263948607522011-01-22T19:48:19.947+02:002011-01-22T19:48:19.947+02:00There's nothing like homemade bread and yours ...There's nothing like homemade bread and yours looks wonderful and very soft. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-20590577547818356452011-01-22T18:52:46.597+02:002011-01-22T18:52:46.597+02:00Дианка, на мен твоите ми изглеждат по-добре :) Със...Дианка, на мен твоите ми изглеждат по-добре :) Със сигурност пухкави и вкусни.<br />Беше ми интересно да науча за този метод, благодаря!<br />Прегръдка от мен!Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-15700760678184769022011-01-22T18:51:24.548+02:002011-01-22T18:51:24.548+02:00Design Elements,
Мария,
Лети,
Роси,
тази технологи...Design Elements,<br />Мария,<br />Лети,<br />Роси,<br />тази технология, наистина е по-различна и мога да потвърдя, че мекотата и свежестта на хлебчетата е осезаема. Вече успях да я приложа и към обикновен хляб. Звучи по-сложно, отколкото е..., ще се радвам да ви допадне.<br />Благодаря ви,<br />поздрави и хубава вечер, Дианаdi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-57991966455334913722011-01-22T18:29:17.073+02:002011-01-22T18:29:17.073+02:00Страхотна рецепта, Диди,
със страхотни снимки!
Ник...Страхотна рецепта, Диди,<br />със страхотни снимки!<br />Никога не съм месила по този начин!<br />Звучи много интересно и непременно трябва да опитам!<br />Поздрави и хубава неделя!rusankahttps://www.blogger.com/profile/13235240834041711934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-44524426346002884522011-01-22T18:04:11.743+02:002011-01-22T18:04:11.743+02:00Диди,
Чудесни са! Нищо чудно, че не са останали!
А...Диди,<br />Чудесни са! Нищо чудно, че не са останали!<br />А технологията е много интересна, беше ми любопитно да прочета за този начин на приготвяне.<br />Снимките ти са прелест!<br />Пожелавам ти хубава вечер и вкусна, уютна и спокойна неделя!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-87284270877703645442011-01-22T17:44:17.069+02:002011-01-22T17:44:17.069+02:00Диана, изглеждат зашеметяващо вкусни! Много интере...Диана, изглеждат зашеметяващо вкусни! Много интересен метод, ако не беше и толкова сложен, щях още днес да ги забъркам:-)<br />Поздрави!LaMartiniahttps://www.blogger.com/profile/18023019592590626243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-75976064293514639692011-01-22T17:29:19.792+02:002011-01-22T17:29:19.792+02:00izglezhdat puhkavi i vkusni!izglezhdat puhkavi i vkusni!Design Elementshttp://design-elements-blog.com/noreply@blogger.com