tag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post8184984581446109368..comments2023-11-20T17:36:56.455+02:00Comments on Опитайте ...: Хрупкава полента с карамелизирани гъби върху сос от рукола и шам фъстъкdi_anihttp://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-56016352618458747222016-06-17T23:46:43.877+03:002016-06-17T23:46:43.877+03:00Магьосница си, нали знаеш:)?
Великолепно предложен...Магьосница си, нали знаеш:)?<br />Великолепно предложение отново и отново. <br />Подобно ядох в Северна Италия и беше фантастично.! ( без шамфъстъковото песто)Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-69348569656073093532016-06-15T16:35:13.072+03:002016-06-15T16:35:13.072+03:00Много ми допадна тази рецепта.Изглежда превъзходно...Много ми допадна тази рецепта.Изглежда превъзходно. Богомилаhttp://superprint.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-13541266095571302462016-06-14T16:11:31.443+03:002016-06-14T16:11:31.443+03:00Прекрасна рецента! Много апетитно, нестандартно и ...Прекрасна рецента! Много апетитно, нестандартно и перфектно презентирано ястие! Приеми моите искрени поздравления за впечатляващата рецепта!Кари Цветковаhttps://webnime.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-22726868299742347102016-06-14T10:10:47.675+03:002016-06-14T10:10:47.675+03:00Красота в чиния! Обожавам полента и всякаквите й р...Красота в чиния! Обожавам полента и всякаквите й различни вариации, а твоята е толкова елегантна, красива и вкусна! Сърдечни поздрави и слънчева седмица! :)Aleksandrina Karabashevahttps://www.blogger.com/profile/18168272545925164806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-17298615932049213522016-06-13T17:45:26.251+03:002016-06-13T17:45:26.251+03:00Благодаря много, мили дами -
радвам се, че тази л...Благодаря много, мили дами - <br />радвам се, че тази лятна идея с полента ви допада. <br />Не е специално като рецепта, по-особена е технологията на гъбите, <br />но и пестото е малко по-различно в този му вариант.<br />Траяна,<br />Наталия,<br />Пепи,<br />Елена,<br />Иглика, <br />Люси, <br />Дани,<br />Сърдечни поздрави за вас, усмихнато и щастливо лято, Дианаdi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-87787379739519535492016-06-13T15:11:12.858+03:002016-06-13T15:11:12.858+03:00Prekrasna prezentaciq
Прекрасна презентация, Д...Prekrasna prezentaciq<br /><br /><br /><br /><br />Прекрасна презентация, Дианка!<br />И чудесно предложение като съчетание,<br />вкусове и аромати!<br />Прегръдка!<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-45162305789573837182016-06-13T14:39:51.413+03:002016-06-13T14:39:51.413+03:00Диди, поредната картина за хапване! Толкова много ...Диди, поредната картина за хапване! Толкова много естетика има в поднесените от теб ястия, а за вкус - да не говорим! <br />Досега само ти си успявала ада ме изкушиш с полента, но ако някой ден видиш рецепта в блога, вдъхновение, учител и причина пак ще бъдеш ти! Прегръдки, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-30437888675147652962016-06-13T14:13:51.277+03:002016-06-13T14:13:51.277+03:00Дианка, прелестна рисунка върху чинията ни поднася...Дианка, прелестна рисунка върху чинията ни поднасяш за пореден път!<br />Прегръдки!Игликаhttp://imishkova.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-46754925223364448682016-06-13T13:53:26.101+03:002016-06-13T13:53:26.101+03:00Дианка,
разкошно предястие.Не съм голям фен на рук...Дианка,<br />разкошно предястие.Не съм голям фен на руколата, тепърва свиквам с вкуса и в различни комбинации с друга зеленина.Оказва се,че и руколата има различни сортове с по - остър или по - мек вкус.Определено тази комбинация за песто е чудесна, а допълненията - прекрасни.<br />Поздрави и лека седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-31757734412432604132016-06-13T11:05:57.768+03:002016-06-13T11:05:57.768+03:00Много колоритно и апетитно поднесено от теб, Диди!...Много колоритно и апетитно поднесено от теб, Диди! <br />Поздравления за креативната ти мисъл в презентацията на храна, която при теб е ежедневние :) <br />Прегръдка и хубаво лято) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-61423552822870972162016-06-13T10:46:20.657+03:002016-06-13T10:46:20.657+03:00Страхотна рецепта!Благодаря!Видиото не е за хора с...Страхотна рецепта!Благодаря!Видиото не е за хора със слаби кулинарни нерви.Мисля че ще е много вкусно! Сега тичам за гъби :) <br />Хубава седмица!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3944014767340859994.post-8925508389271219862016-06-13T10:02:31.789+03:002016-06-13T10:02:31.789+03:00Чиния, достойна за всеки световен ресторант! Непре...Чиния, достойна за всеки световен ресторант! Непременно ще направя поне гъбките, макар всичко да изглежда адски вкусно!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com