...
Ще започна с тези редове от блога на Мими /искрено се надявам да не й е неприятно…/
“…Когато бях в Италия, в хотела във Верона всяка сутрин имаше такава торта. Прясно изпечена от готвача в хотела. Толкова ароматна и сочна беше, че чаках с нетърпение да дойде сутринта и да похапна пак от нея…”
Още докато четях въведението знаех, че няма да й устоя.
Имам свои мили спомени от Италия. Градове като Верона, Флоренция, Венеция, по-късно и Рим свързвам със значими и скъпи за мен празници.
А като видях и тортата Патешка любов , /направена с много любов!/ оригинална, закачлива и изкушаваща - бе повече от ясно!
Промених само формата - направих ги като мъфини /съответно печенето е 20-ина мин./ с лимонова сметанова намазка. Както пише Мими има много рецепти за пандишпан с добавка на масло – тук обаче тайната явно е в пропорциите. Неустоим аромат и много нежен вкус.
Ето ги и тях:
Мими завършва:
“…Ето и самата рецепта, опитайте, няма да съжалявате... в никакъв случай!!!...”
Подкрепям я изцяло!
Благодаря Мими – Чудесна рецепта!
За теб, с благодарност:
O Дианка, трогната съм от това красиво цвете! Благодаря ти от сърце!А мъфините ти са невероятно красиви и стилно поднесени! Целувки, Мими!
ОтговорИзтриванеМими,
ОтговорИзтриванеаз ти благодаря -
за рецептата, удоволствието и позволението да ги публикувам!
Целувки!